Toborzási szoftver: a legjobbakat a legjobb helyre

Toborzási szoftver: a legjobbakat a legjobb helyre

HRmaster |

A megfelelő munkaerő megtalálása igazi kihívás a cégek számára, különösen a hiányszakmák esetén. Nem elég ugyanis valaki felvenni egy posztra, a folyamat akkor mondható sikeresnek, ha az adott munkaerő be is válik. A tökéletes jelölt megtalálására nagyobb az esély, amennyiben sok releváns pályázat érkezik be. Ezeket azonban a HR szakembereknek át kell látni, rendszerbe kell foglalni és nem mellesleg adminisztrálni, rögzíteni kell. Egy toborzási szoftver hatékonnyá és átláthatóvá teheti ezt a folyamatot. Vegyük sorra, hogyan!

A toborzás és kiválasztás komoly adminisztrációs terhet ró a HR munkatársakra. A beérkező önéletrajzokat, rendszerezik, kategorizálják, rengeteg válasz emailt írnak, a potenciális jelöltekkel tartják a kapcsolatot, a személyes interjún tisztában kell lenniük azzal, hogy ki is a jelölt. Ezek mind olyan feladatok, amiket akkor lehet könnyedén ellátni, ha van egy háttér toborzási szoftver, ami minden fázisban biztosítja a szükséges alapinformációkat.

Toborzási szoftver

A HRmaster toborzó szoftvere erre a problémára kínál igen hatékony megoldást. A toborzás-kiválasztás modul az automatizáció és a digitalizáció révén járul hozzá ahhoz, hogy a folyamat gördülékenyebb és egyszerűbb legyen.

Mire jó a HRmaster toborzási szoftver?

A szoftver jelentősen leegyszerűsíti a HR munkatársak feladatait. Azáltal, hogy a beérkező dokumentumok közvetlenül egy adatbázisba kerülnek be, nem kell bajlódni azok manuális feltöltésével. Ezzel a jelentkezőkről egy tudásbázis készül, aminek segítségével bármilyen információ könnyedén kinyerhető, a statisztika készítése és a riportolás pedig csupán egy kattintás.

A szoftver felépítése nagyfokú rugalmasságot enged meg, így minden toborzás-kiválasztás folyamatot a vállalat igényeire lehet szabni. Ha arra van szükség, küldhetők automatikus e-mailek, készíthetők különféle űrlapok, de arra is van opció, hogy a HR-es álláshirdetést hozzon létre a szoftverrel és publikálja azt a megadott állásportálokon.

A rendszer lehetőséget kínál a jelöltek követésére, így akár pár kattintással megállapítható, hogy az adott pályázó milyen viszonyban áll a céggel, jelentkezett-e már valamilyen pozícióra, hol tart a kiválasztási folyamatban.

Természetesen az e-mailek, álláshirdetések a cég arculatához igazodnak, ezzel is a profizmus és az egység benyomását keltik a munkakeresőkben. Így első pillantásra egyértelmű lesz, hogy melyik cégtől jött az email vagy éppen az, hogy kihez tartozik az állásportálon feladott hirdetés. Ez általában igen pozitív a jelentkezők szemszögéből, hiszen pontosan tudják, hogy melyik szervezettel van dolguk.

A toborzási szoftverek, így a HRmaster modulja is, a hatékonyságot növelik. Segítségükkel a HR szakemberek adminisztrációs terhei csökkennek, így több időt tölthetnek a jelöltek megismerésével, ami elengedhetetlen a jó döntés szempontjából. Mindez hosszú távon a költségek csökkentéséhez vezet, a megfelelő munkatársak felvételével a fluktuáció alacsonyabb lesz, a munkahely pedig vonzóbb a piacon, ami azt eredményezi, hogy még többen akarnak majd a céghez jelentkezni, ez pedig a színvonal emelkedését hozza majd magával.

A HRmaster a céges HR ügyek intézésére kínál modern, XXI. századi megoldást. A különféle moduloknak köszönhetően a szoftver teljes mértékig az igényekhez szabható. Ezek táborát erősíti a toborzás-kiválasztás modul is, ami abban segít, hogy a lehető leggördülékenyebben történjen meg a szabad pozíciók feltöltése a lehető legjobb emberekkel.

Ismerd meg a toborzás-kiválasztás HRmaster modult!

Toborzással kapcsolatos cikkeink:

Toborzási módszerek: új világ, régi alapokon
Toborzás: ha jól csinálják, csodafegyver

 

Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
 • A HRmaster egy olyan moduláris felépítésű szoftver, amely 18 összetevő segítségével támogatja a szervezet munkafolyamatait.
  „A HRmaster egyszerű, átlátható, funkcionalitását tekintve könnyen adaptálható volt a saját folyamatainkba. Azért ajánlom a szoftvert, mert személyre szabható, a fejlesztői csapatnak rugalmas a hozzáállása, továbbá egy magyar fejlesztésről beszélünk, amely elérhető közelségbe hozza a létrehozóit, akik nyitottak az új ötletek megvalósítására.”

  V. Albert | HSA Kft.

  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  Evolution Consulting Kft.
  • 3515 Miskolc
   Egyetemváros AFKI, 2.emelet
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  HRmaster
  Kövess minket:

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.