Skip to main content

Bérszámfejtési
szolgáltatás

Növelje vállalkozásának hatékonyságát és csökkentse költségeit a bérszámfejtési tevékenységek kiszervezésével!

hr

Bérszámfejtési
szolgáltatás

Növelje vállalkozásának hatékonyságát és
csökkentse költségeit a bérszámfejtési
tevékenységek kiszervezésével!

Egy vállalkozás működésében a bérszámfejtés az egyik legkomplexebb és legkritikusabb terület. Nem csak számtalan jogszabálynak kell megfelelni, megfelelő szaktudással rendelkező ügyintézőket kell alkalmazni, hanem elengedhetetlen egy pontosan, megbízhatóan működő szoftver alkalmazása is.

Sok esetben a program megtalálása és működtetése is problémákba ütközik, a stabil szaktudással rendelkező kolléga felkutatása azonban még nehezebb.

Bérszámfejtési szolgáltatásunk során nem csak a munkavállalók munkabérét, juttatásait, távollétre eső javadalmazását számoljuk el, hiszen a bérelszámolás ennél sokkal komplexebb terület.

Kezeljük többek között a távollétek jelentését, a bérből történő levonásokat, a Cafeteria elszámolását, a hivatalos szervek felé az adók és járulékok elszámolását, jelentését és megfizetését, valamint a tb-ügyeket, ami nem csak a betegszabadság elszámolását jelenti, hanem a különböző egészségbiztosítási- és családi ellátások igénylését vagy számfejtését, mint például a táppénz, csecsemőgondozási díj vagy gyermekgondozási díj.

Miért érdemes a kiszervezés mellett dönteni?


A bérszámfejtés kiszervezése minden cég életében könnyebbséget jelenthet.
 •  Csökkennek a személyzeti bér- és képzési költségek.
 • Nincs szüksége bérszámfejtő program megvásárlására vagy bérlésére, vagy egyéb plusz infrastruktúra működtetésére (számítógép, mobiltelefon, nyomtató stb.).
 •  Jelentősen csökkennek az adminisztrációs terhek.
 • Megszűnik a függősége a bérszámfejtésért felelős alkalmazottaktól, nem jelent gondot távollét, betegség esetén a kolléga helyettesítése. 
 • A szolgáltató biztosítja a naprakészséget a törvények, jogszabályok területén, ennek köszönhetően minimalizálódik azoknak a hibáknak a száma, amik egy munkaügyi- vagy társadalombiztosítási ellenőrzés során problémát okoznának és esetlegesen büntetést vonnának maguk után.

Számfejtőink biztos szakmai tudásával, gyakorlatával megbízható bérszámfejtési szolgáltatást tudunk nyújtani.

Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról

Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.