Skip to main content

Munkaidő és szabadság

Kövesse a dolgozói jelenlétet egyszerűen, és lássa át könnyedén a szabadságkezelést!

A szabadságolások cégen belüli nyomon követése igazi káoszt eredményezhet, amennyiben papíron vezetik. Eggyel jobb választás az exceles nyilvántartás, de még az sem az igazi. Egyszerűsítse a cégen belüli adminisztrációt modern, digitális megoldással!

Kihívás

A szabadságolások nyomon követése papíron vagy Excel-táblázatban is káoszt eredményezhet.

Megoldás

 • Egyszerűség: egy kattintással lehetővé teszi a szabadságkérelmek egyéni vagy csoportos elbírálását, a munkavállalók pedig azonnal megnézhetik, mennyi szabadságuk van.
 • Riportolás: friss adatok a vezetők számára.
 • Rugalmasság: lehetővé teszi az egyedi szabadságtípusok létrehozását, emellett a modul interaktív rendszernaptárral is rendelkezik.
 • Naprakész: automatikus frissítések a jogi megfelelés érdekében.

Előnyök

 • Modern: digitális, asztali gépről és mobiltelefonról egyaránt működő rendszer, amely könnyen kezelhető és módosítható.
 • Döntéstámogató funkció: a menedzserek gyorsabb és jobb döntéseket hozhatnak segítségével.
 • Elkötelezettség növelése: jobban bevonhatja munkatársait az önkiszolgálás lehetőségével.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

munkaidő és szabadság

További erőforrásmenedzsment-modulok


Beosztástervezés

Beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Toborzás és kiválasztás

Toborzás és kiválasztás

Jelölti adatok tárolása és a kiválasztás menedzselése több körben.

Toborzás-kiválasztás

Jelölti adatok tárolása és a kiválasztás menedzselése több körben.

Timesheet és munkaidőkövetés

Timesheet és munkaidőkövetés

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

Timesheet és munkaidőkövetés

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.