Skip to main content

HR-megoldások
egyetlen szoftverrel

A HRmaster segít megfelelni
munkatársai és az üzlet igényeinek. 

hr

HR-megoldások
egyetlen szoftverrel

A HRmaster segít megfelelni
munkatársai és az üzlet igényeinek. 

teljesítményértékelés

Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra. Ügyfeleinknek garantáljuk, elvárásaikra minden esetben egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Kollégáink forradalmi gondolkodásmódja és az alkalmazott megoldások újszerűsége által kiemelkedünk a hasonló területen tevékenykedő cégek közül.

Partnereink maximálisan elégedettek teljes mértékben saját fejlesztésű rendszermoduljainkkal, így meg sem fordul a fejükben, hogy konkurens vállalatot hívjanak segítségül. Hisszük, hogy a folyamatosan változó üzleti és jogszabályi környezetben, illetve munkavállalói attitűd mellett rugalmas és professzionális szoftverre van szükség, amely támogatja a humánerőforrás-gazdálkodást és a kapcsolódó folyamatok irányítását. Jól tudjuk, hogy a vállalkozásokat érintő HR-kihívások egy olyan szoftver segítségével kezelhetők hatékonyan, amely megfelelően védi a tárolt adatokat, és minden felhasználói szinten támogatja a humán erőforrást érintő feladatok és folyamatok irányítását.

A HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre. A rendszer nemcsak az adatokat védi, hanem teljes körű jogi megfelelést is garantál a szervezet számára, továbbá támogatja a humán erőforrást érintő feladatok és folyamatok hatékony irányítását. A HRmaster segít automatizálni és szoftveres megoldással kezelni HR-folyamatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos: munkatársaira.

Kiemelt partnereink

Számunkra mindennél fontosabb a korrekt
együttműködés és az elégedett ügyfél.
Köszönjük a bizalmat!

hr logo

Kiemelt partnereink

Számunkra mindennél fontosabb a korrekt
együttműködés és az elégedett ügyfél.
Köszönjük a bizalmat!

emerson
mbh bank
burger king
penny
magyar turisztikai ügynökség
RTL
SK on Hungary
barcika centrum
beko
bdo
dpdgroup
gloster
get work trend
duna vitex
kia
kirchhoff automotive
krones
fkf
nhk
oazis kertészet
nolato
transsped
streamnet
EMAG
wienerberger
qlm
profession
metrodom
metropolitan egyetem
miskolci egyetem
ingatlan.com
be light
aventics
Wellis
Lenovo
Toray

A HRmaster egy olyan moduláris felépítésű szoftver, amely 22 összetevő segítségével támogatja a szervezet munkafolyamatait.

Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.