Skip to main content

Teljesítményértékelés (TÉR)

Javítsa cége stratégiáját a kollégák és a vállalat fejlesztendő pontjainak feltárásával!

Ez a modul hatékonyan segít a teljesítményértékelési feladatok megkönnyítésével – mégpedig áttekinthetően, adminisztrációs terhek nélkül.

Kihívás

A teljesítményértékelés egyre nagyobb létjogosultságot nyer a modern vállalatvezetők és cégek életében – csak az a kérdés, hogy milyen eszközzel történik a kivitelezése. Az ezzel kapcsolatos elvárásoknak a modern, digitális iroda keretein belül kell megfelelni. Ráadásul manapság az egyik legfontosabb feladat, hogy a munkaadó érdekeltté tegye munkavállalóját a folyamatban való aktív részvételre: meg kell mutatnia, hogy mi az a kecsegtető perspektíva, amelyből mindketten sokat profitálhatnak. Mindezt rendszerben, következetesen, mindenki számára transzparens módon kell megvalósítani, hogy a szubjektivitás helyett objektív szempontok kapjanak szerepet a személyügyi, sokszor nagyobb feszültségekkel teli kérdésekben.

Olyan teljesítményértékelési rendszert kell tehát megvalósítani, amely egyértelműen, könnyen érthetően, a számok nyelvén tárja fel a kollégák, csapatok erős és kevésbé erős pontjait, így az egész vállalat működése javítható, hatékonyabbá tehető.

Megoldás

A HRmaster teljesítményértékelési modulja mindazoknak a céloknak megfelel, amelyek e fontos részterület működtetése közben felmerülhetnek.

 • A modul kompakt: keretet ad a teljesítményértékelés folyamatának, automatizált folyamatokkal segíti az egyes részfolyamatok megvalósulását.
 • A modul hatékony: a digitális platformmal egyszerűbben és mélyrehatóbban megvalósíthatók a visszajelzések.
 • A modul csapatépítő jelleggel is rendelkezik: az egyéni és a csapateredményesség összehangolásával szorosabb kapcsolat alakítható ki a vezetők és a beosztottak között.

Előnyök

 • A teljesítményértékelési modul használatával fel tudjuk tárni a gyengeségeket egyéni- és csapatszinten, ez alapján pedig kidolgozható lesz a fejlesztési stratégia.
 • A részletes vezetői visszajelzés beépülhet a cég életébe, és erősítheti a munkatársaira odafigyelő vállalat imázsát.
 • Egyedi értékelőlapok készítésére alkalmas, komplex kompetencia- és célértékelési modell alakítható ki általa.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

teljesítményértékelés

További képzés- és fejlesztés-modulok


360 fokos értékelés

teljesítményértékelő rendszer

Átfogó értékelés több dimenzióból, egyénekre vagy csoportokra.

360 fokos értékelés

Átfogó értékelés több dimenzióból, egyénekre vagy csoportokra.

Képzésmenedzsment

teljesítményértékelési modul

Tantermi- és e-learning képzések, vizsgák hatékony tervezése és kezelése.

Képzésmenedzsment

Tantermi- és e-learning képzések, vizsgák hatékony tervezése és kezelése.

Dolgozói visszajelzés

hr szoftver

A legmodernebb és legdinamikusabb motivációs eszköz.

Dolgozói visszajelzés

A legmodernebb és legdinamikusabb motivációs eszköz.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.