Skip to main content

Képzésmenedzsment

Tegye még felkészültebbé munkatársait egy komplex képzési és vizsgamenedzsment-megoldással!

A felsőoktatásban szerzett diplomával ma már nem fejeződik be a tanulási folyamat. A trendek és a munkavállalók feladataiban történő változások miatt egyre fontosabbá válnak a cégen belüli képzések.

Kihívás

A vállalati oktatás, az e-learning, a vizsga, az ezekkel kapcsolatos nyilvántartás szervezése embert és erőforrást igénylő feladat.

Megoldás

 • Praktikus: egy helyen tárolhatja a tréningek legfontosabb adatait: ki és milyen e-learningen, képzésen vett részt, milyen eredménnyel vizsgázott.
 • Rugalmas: meghatározhatja a képzési időszakokat, és riportot is készíthet az adatokból. Képzési tervek szintén létrehozhatók; folyamatosan aktualizálhatja az ismétlődő tréningeket. A felhasználó határozza meg a képzés paramétereit, résztvevőit, határidejét.
 • Sokoldalú: a résztvevő munkavállalók értékelhetik a képzést tartó külsős partnereket.
 • Költséghatékony: az áttekinthető felületnek köszönhetően kézben tarthatja a képzésekkel kapcsolatos kiadásokat.
 • Felhasználóbarát: a különféle dokumentumokból egyszerűen készíthet e-learning-anyagokat. Ezenkívül különböző formátumú tananyagok tölthetők fel az e-learningekhez, akár videókat is beágyazhat. A vezetők nyomon tudják követni a beosztottak haladását és eredményeit. A felületek könnyen kezelhetőek, végigvezetik a felhasználót a jelentkezéstől a vizsgáig.

Előnyök

 • Munkatársai szakmai fejlődése régen várt erősítést kap.
 • Elfeledkezhet az ismétlődő oktatások időigényes újraszervezéséről.
 • A cégen belüli oktatással növelheti kollégái lojalitását.

 • Vegye fel velünk a kapcsolatot!

   

Képzésmenedzsment, e-learning

További képzés- és fejlesztés-modulok


360 fokos értékelés

360 fokos értékelés

Átfogó értékelés több dimenzióból, egyénekre vagy csoportokra.

360 fokos értékelés

Átfogó értékelés több dimenzióból, egyénekre vagy csoportokra.

Teljesítményértékelés

Teljesítményértékelés

Értékelési projektek létrehozása célok és kompetenciák mentén.

Teljesítményértékelés

Értékelési projektek létrehozása célok és kompetenciák mentén.

Dolgozói visszajelzés

Dolgozói visszajelzés

A legmodernebb és legdinamikusabb motivációs eszköz.

Dolgozói visszajelzés

A legmodernebb és legdinamikusabb motivációs eszköz.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.