Skip to main content

Toborzás és kiválasztás

Felejtse el a toborzás és kiválasztás hosszadalmas folyamatát!

A toborzás egyre nagyobb kihívások elé állítja a HR-eseket. A Toborzás-kiválasztás rendszermodul ezt a folyamatot teszi profibbá a jelentkezők és cége legnagyobb örömére.

Kihívás

A toborzás összetett folyamat, amely néha rendkívül sok dokumentációs feladattal jár. Megszokott látvány, amikor a HR-es munkatárs e-mailen beérkezett, majd kinyomtatott önéletrajzokat tanulmányozza. Nem kell, hogy az adatrögzítés a régi, megszokott, bonyolultabb módon történjen! A digitális irodai lehetőségek ugyanis sokkal hatékonyabb, papírkímélőbb, és kezelhetőbb megoldást kínálnak erre a feladatra is.

Megoldás

A HRmaster válasza egy igazi HRtech folyamat megvalósítása. Ennek lényege a toborzási részfeladatok automatizálása és digitalizálása, miközben a könnyű kezelhetőség is fontos szempont. Erre a célra hoztuk létre a toborzás és kiválasztás modult.

Milyen előnyökkel jár a használata?

  • A modul egyszerű: adatrögzítés helyett a beérkező dokumentumok azonnal bekerülnek a jelölti adatbázisba, mégpedig manuális adatrögzítés nélkül. Időt spórolhat, hogy a fontosabb dolgokkal foglalkozhasson!

  • A modul áttekinthető: naprakész, azonnal elérhető adatok a jelöltekről, statisztikakészítési és riportolási lehetőséggel. A felhasználói élmény tekintetében nem kell kompromisszumot kötnie.

  • A modul rugalmas: akár minden pozíció esetében alkalmazhat egyedi módszereket. Lehetőség van automatikus és manuális e-mail-küldésre, valamint egyedi adatok kérhetők be a jelöltekről a szabadon paraméterezhető regisztrációs űrlapokkal. Tudjuk, hogy nincs pontosan két ugyanolyan cég, és ezt az alapelvet modulunk kialakításakor is maximálisan figyelembe vettük.

  • A modul felhasználóbarát: álláshirdetéseket is létrehozhat a modullal, illetve a megfelelő felületeken publikálhatja azokat. Egyszerre több karrieroldal üzemeltethető. Ez utóbbi rendkívül fontos, hiszen az állásportálok hirdetési struktúrája eltérő lehet – de a modul ebben is a kezére játszik.

  • A modul fókuszált: a jelöltek oldaláról mutatja meg az adatokat, hogy éppen milyen levelet kaptak, továbbá hol tart a kiválasztási folyamatuk. Így sokkal jobban nyomon követhető, hogy az adott jelölt és cégünk viszonya éppen milyen fázisban jár.

  • A modul márkabarát: a karrieroldal és a rendszer az adott cég arculatára szabható. Az employer branding egyre fontosabb terület, az álláshirdetés pedig ennek egyik fontos eszköze lehet.

Előnyök

  • Időt nyernek a toborzással foglalkozó kollégák: az adminisztrációs feladatok helyett a pályázókra koncentrálhatnak.
  • A vezetők könnyebben bevonhatók a kiválasztási folyamatokba.
  • Vállalatának külső képe is javulni fog a modern, digitális HR-megoldásnak köszönhetően.
  • Jobb, a vállalat szempontjából fontos, humán erőforrással kapcsolatos döntéseket hozhat.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Toborzás és kiválasztás

További erőforrásmenedzsment-modulok


Timesheet és munkaidőkövetés

timesheet és munkaidő, hr szoftver

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

Timesheet és munkaidőkövetés

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

Beosztástervezés

beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Munkaidő és szabadság

munkaidő és beosztás

A dolgozói jelenlét egyszerű követése, átlátható szabadságkezelés.

Munkaidő és szabadság

A dolgozói jelenlét egyszerű követése, átlátható szabadságkezelés.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.