Skip to main content

Toborzás és kiválasztás

Felejtse el a toborzás és kiválasztás hosszadalmas folyamatát!

A toborzás egyre nagyobb kihívások elé állítja a HR-eseket. A Toborzás-kiválasztás rendszermodul ezt a folyamatot teszi profibbá a jelentkezők és cége legnagyobb örömére.

Kihívás

A toborzás összetett folyamat, amely néha rendkívül sok dokumentációs feladattal jár. Megszokott látvány, amikor a HR-es munkatárs e-mailen beérkezett, majd kinyomtatott önéletrajzokat tanulmányozza. Nem kell, hogy az adatrögzítés a régi, megszokott, bonyolultabb módon történjen! A digitális irodai lehetőségek ugyanis sokkal hatékonyabb, papírkímélőbb, és kezelhetőbb megoldást kínálnak erre a feladatra is.

Megoldás

A HRmaster válasza egy igazi HRtech folyamat megvalósítása. Ennek lényege a toborzási részfeladatok automatizálása és digitalizálása, miközben a könnyű kezelhetőség is fontos szempont. Erre a célra hoztuk létre a toborzás és kiválasztás modult.

Milyen előnyökkel jár a használata?

 • A modul egyszerű: adatrögzítés helyett a beérkező dokumentumok azonnal bekerülnek a jelölti adatbázisba, mégpedig manuális adatrögzítés nélkül. Időt spórolhat, hogy a fontosabb dolgokkal foglalkozhasson!

 • A modul áttekinthető: naprakész, azonnal elérhető adatok a jelöltekről, statisztikakészítési és riportolási lehetőséggel. A felhasználói élmény tekintetében nem kell kompromisszumot kötnie.

 • A modul rugalmas: akár minden pozíció esetében alkalmazhat egyedi módszereket. Lehetőség van automatikus és manuális e-mail-küldésre, valamint egyedi adatok kérhetők be a jelöltekről a szabadon paraméterezhető regisztrációs űrlapokkal. Tudjuk, hogy nincs pontosan két ugyanolyan cég, és ezt az alapelvet modulunk kialakításakor is maximálisan figyelembe vettük.

 • A modul felhasználóbarát: álláshirdetéseket is létrehozhat a modullal, illetve a megfelelő felületeken publikálhatja azokat. Egyszerre több karrieroldal üzemeltethető. Ez utóbbi rendkívül fontos, hiszen az állásportálok hirdetési struktúrája eltérő lehet – de a modul ebben is a kezére játszik.

 • A modul fókuszált: a jelöltek oldaláról mutatja meg az adatokat, hogy éppen milyen levelet kaptak, továbbá hol tart a kiválasztási folyamatuk. Így sokkal jobban nyomon követhető, hogy az adott jelölt és cégünk viszonya éppen milyen fázisban jár.

 • A modul márkabarát: a karrieroldal és a rendszer az adott cég arculatára szabható. Az employer branding egyre fontosabb terület, az álláshirdetés pedig ennek egyik fontos eszköze lehet.

Előnyök

 • Időt nyernek a toborzással foglalkozó kollégák: az adminisztrációs feladatok helyett a pályázókra koncentrálhatnak.
 • A vezetők könnyebben bevonhatók a kiválasztási folyamatokba.
 • Vállalatának külső képe is javulni fog a modern, digitális HR-megoldásnak köszönhetően.
 • Jobb, a vállalat szempontjából fontos, humán erőforrással kapcsolatos döntéseket hozhat.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Toborzás és kiválasztás

További erőforrásmenedzsment-modulok


Timesheet és munkaidőkövetés

timesheet és munkaidő, hr szoftver

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

Timesheet és munkaidőkövetés

Időráfordítás rögzítése projektmunkákhoz munkahelytől, munkaidőtől függetlenül.

Beosztástervezés

beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Beosztástervezés

Egyszerű tervezés munkaidőkeretben, a jogszabályoknak megfelelően.

Munkaidő és szabadság

munkaidő és beosztás

A dolgozói jelenlét egyszerű követése, átlátható szabadságkezelés.

Munkaidő és szabadság

A dolgozói jelenlét egyszerű követése, átlátható szabadságkezelés.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Ügyfeleink mondták
 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.