Skip to main content
Képzésmenedzsment: naprakész tudást minden munkatársnak!

Képzésmenedzsment: naprakész tudást minden munkatársnak!

HRmaster |

A tudás nem egy statikus, hanem egy dinamikus dolog, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a versenyképesség megtartásához folyamatosan új ismeretekkel kell felvérteznie magukat a dolgozóknak. A cég által szervezett tanfolyamok, oktatások azonban hatalmas terhet róhatnak a HR-esekre és a vezetőkre, ezek megszervezése ugyanis igazi kihívás, a nyomon követés pedig szinte lehetetlen egy jól felépített struktúra nélkül. A HRmaster képzésmenedzsment modulja leegyszerűsíti ezt a folyamatot. Nézzük, hogyan!

Nem elég valamit egyszer megtanulni, az ismereteket folyamatosan bővíteni, aktualizálni kell, hogy a gyakorlatban is megállják helyüket. Már rég nem abban a korban élünk, amikor elegendő volt egy képesítési igazolást, diplomát megszerezni, a technológiai fejlődés ugyanis arra ösztönzi a dolgozókat, hogy időről időre, valamilyen formában, visszaüljenek az iskolapadba.

Képzésmenedzsment 

A legjobb, ha a képzés a cég berkein belül, annak szervezésében történik meg. Hogy miért?

  • Mert így a munkatársak friss és naprakész tudásra tehetnek szert, amit a munkájuk során hasznosítani tudnak.
  • Mert a képzések növelik az elköteleződést, a lojalitást, ezáltal csökkenthető a fluktuáció és a cég vonzóbbá tehető az álláskeresők körében.
  • Mert új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg a képzések által, hiszen a piac igényeinek megfelelően alakítható, hangolható a szervezet tudása.

A HRmaster képzésmenedzsment modulja

A HRmaster által kínált képzésmenedzsment modul az azonos nevet viselő HR szoftver részét képezi. Segítségével lényegesen egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető a szervezeti oktatások, e-learningek, vizsgák szervezése és nyilvántartása.

A modulban megtalálható, hogy az egyes dolgozók milyen tréningeken, képzéseken vettek részt, milyen eredményeket szereztek, a résztvevők pedig értékelhetik az oktatást tartó partnereket.

A felületen képzési időszakok állíthatók be, létrehozhatók egyszeri és ismétlődő tréningek, ezekhez határidők, résztvevők rendelhetők. Tehát minden oktatással kapcsolatos fontos információ egy helyen vezethető. Mindezeken felül költséghatékony, mivel a képzéssel kapcsolatos kiadásokat is könnyedén lehet vezetni, követni. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a platform segítségével korszerű e-learning tananyagok hozhatók létre gyorsan és egyszerűen, amelyek interaktív, figyelemfelkeltő formában képesek megszólítani a munkatársakat, így a tanulás még élvezetesebb és hatékonyabb lehet.

A képzésmenedzsment minden olyan szervezetben fontos és megkerülhetetlen, akik szeretnének lépést tartani a fejlődéssel és ezáltal versenyelőnyhöz jutni.

Kattints, és megtudhatod, hogy működik a HRmaster?

Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.