Képzésmenedzsment: naprakész tudást minden munkatársnak!

Képzésmenedzsment: naprakész tudást minden munkatársnak!

HRmaster |

A tudás nem egy statikus, hanem egy dinamikus dolog, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a versenyképesség megtartásához folyamatosan új ismeretekkel kell felvérteznie magukat a dolgozóknak. A cég által szervezett tanfolyamok, oktatások azonban hatalmas terhet róhatnak a HR-esekre és a vezetőkre, ezek megszervezése ugyanis igazi kihívás, a nyomon követés pedig szinte lehetetlen egy jól felépített struktúra nélkül. A HRmaster képzésmenedzsment modulja leegyszerűsíti ezt a folyamatot. Nézzük, hogyan!

Nem elég valamit egyszer megtanulni, az ismereteket folyamatosan bővíteni, aktualizálni kell, hogy a gyakorlatban is megállják helyüket. Már rég nem abban a korban élünk, amikor elegendő volt egy képesítési igazolást, diplomát megszerezni, a technológiai fejlődés ugyanis arra ösztönzi a dolgozókat, hogy időről időre, valamilyen formában, visszaüljenek az iskolapadba.

Képzésmenedzsment 

A legjobb, ha a képzés a cég berkein belül, annak szervezésében történik meg. Hogy miért?

 • Mert így a munkatársak friss és naprakész tudásra tehetnek szert, amit a munkájuk során hasznosítani tudnak.
 • Mert a képzések növelik az elköteleződést, a lojalitást, ezáltal csökkenthető a fluktuáció és a cég vonzóbbá tehető az álláskeresők körében.
 • Mert új üzleti lehetőségek nyílhatnak meg a képzések által, hiszen a piac igényeinek megfelelően alakítható, hangolható a szervezet tudása.

A HRmaster képzésmenedzsment modulja

A HRmaster által kínált képzésmenedzsment modul az azonos nevet viselő HR szoftver részét képezi. Segítségével lényegesen egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető a szervezeti oktatások, e-learningek, vizsgák szervezése és nyilvántartása.

A modulban megtalálható, hogy az egyes dolgozók milyen tréningeken, képzéseken vettek részt, milyen eredményeket szereztek, a résztvevők pedig értékelhetik az oktatást tartó partnereket.

A felületen képzési időszakok állíthatók be, létrehozhatók egyszeri és ismétlődő tréningek, ezekhez határidők, résztvevők rendelhetők. Tehát minden oktatással kapcsolatos fontos információ egy helyen vezethető. Mindezeken felül költséghatékony, mivel a képzéssel kapcsolatos kiadásokat is könnyedén lehet vezetni, követni. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a platform segítségével korszerű e-learning tananyagok hozhatók létre gyorsan és egyszerűen, amelyek interaktív, figyelemfelkeltő formában képesek megszólítani a munkatársakat, így a tanulás még élvezetesebb és hatékonyabb lehet.

A képzésmenedzsment minden olyan szervezetben fontos és megkerülhetetlen, akik szeretnének lépést tartani a fejlődéssel és ezáltal versenyelőnyhöz jutni.

Kattints, és megtudhatod, hogy működik a HRmaster?

Ügyfeleink mondták

 • HRmaster
  „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

  N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
 • HR szoftver
  „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

  | Nemzetközi energetikai cég
 • Teljesítményértékelés.
  „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

  T. Zsófia | Euromedic
 • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
  „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

  E. Eszter | Bekomold Kft.
 • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
  „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

  V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
 • HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
  „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

  Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
 • A HRmaster egy olyan moduláris felépítésű szoftver, amely 18 összetevő segítségével támogatja a szervezet munkafolyamatait.
  „A HRmaster egyszerű, átlátható, funkcionalitását tekintve könnyen adaptálható volt a saját folyamatainkba. Azért ajánlom a szoftvert, mert személyre szabható, a fejlesztői csapatnak rugalmas a hozzáállása, továbbá egy magyar fejlesztésről beszélünk, amely elérhető közelségbe hozza a létrehozóit, akik nyitottak az új ötletek megvalósítására.”

  V. Albert | HSA Kft.

  Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre!


  Evolution Consulting Kft.
  • 3515 Miskolc
   Egyetemváros AFKI, 2.emelet
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  HRmaster
  Kövess minket:

  HRmaster | Süti tájékoztató

  A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.