Skip to main content
Teljesítményértékelő rendszer

Teljesítményértékelő rendszer

HRmaster |

Javítsa cége stratégiáját a kollégák és a vállalat fejlesztendő pontjainak feltárásával!

Ez a modul hatékonyan segít a teljesítményértékelési feladatok megkönnyítésével – mégpedig áttekinthetően, adminisztrációs terhek nélkül.

 

Kihívás

A teljesítményértékelő rendszer egyre nagyobb létjogosultságot nyer a modern vállalatvezetők és cégek életében, és csak az a kérdés, hogy milyen eszközzel történik a kivitelezése. Az ezzel kapcsolatos elvárásoknak a modern, digitális iroda keretein belül kell megfelelni. Ráadásul manapság az egyik legfontosabb feladat, hogy a munkaadó érdekeltté tegye munkavállalóját a folyamatban való aktív részvételre: meg kell mutatnia, hogy mi az a kecsegtető perspektíva, amelyből mindketten sokat profitálhatnak. Mindezt rendszerben, következetesen, mindenki számára transzparens módon kell megvalósítani, hogy a szubjektivitás helyett objektív szempontok kapjanak szerepet a személyügyi, sokszor nagyobb feszültségekkel teli kérdésekben.

Olyan teljesítményértékelési rendszert kell tehát megvalósítani, amely egyértelműen, könnyen érthetően, a számok nyelvén tárja fel a kollégák, csapatok erős és kevésbé erős pontjait, így az egész vállalat működése javítható, hatékonyabbá tehető.

 

Megoldás

A HRmaster teljesítményértékelési modulja mindazoknak a céloknak megfelel, amelyek e fontos részterület működtetése közben felmerülhetnek.

A modul kompakt: keretet ad a teljesítményértékelés folyamatának, automatizált folyamatokkal segíti az egyes részfolyamatok megvalósulását.

A modul hatékony: a digitális platformmal egyszerűbben és mélyrehatóbban megvalósíthatók a visszajelzések.

A modul csapatépítő jelleggel is rendelkezik: az egyéni és a csapateredményesség összehangolásával szorosabb kapcsolat alakítható ki a vezetők és a beosztottak között.

 

Előnyök

A teljesítményértékelési modul használatával fel tudjuk tárni a gyengeségeket egyéni- és csapatszinten, ez alapján pedig kidolgozható lesz a fejlesztési stratégia.

A részletes vezetői visszajelzés beépülhet a cég életébe, és erősítheti a munkatársaira odafigyelő vállalat imázsát.

Egyedi értékelőlapok készítésére alkalmas, komplex kompetencia- és célértékelési modell alakítható ki általa. 

Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.