Skip to main content
Bérszámfejtő program: új távlatokat nyit a HRmaster

Bérszámfejtő program: új távlatokat nyit a HRmaster

HRmaster |

A modern technológiai megoldások a cég működésének minden területét áthatják. Nincs ez másként a bérszámfejtéssel sem, ami egy roppant érzékeny és kényes terület a cégen belül. Olyan terep ez, ahol nem lehet hibázni, a maximális pontosság alapelvárás. Ezt a legkönnyebben szoftveres megoldásokkal lehet biztosítani. Nem mindegy azonban, hogy milyen bérszámfejtő program mellett döntünk, ha ugyanis jól választunk, akkor klasszisokkal könnyebb lehet az élet. Nézzük, miért érdemes a HRmaster újonnan bevezetett bérszámfejtés modulja mellett dönteni!

Bérszámfejtés HRmaster-módra

A HRmaster 21 modulból álló rendszerének része a bérszámfejtés modul is, ami új fejezetet nyit a számfejtésben. Vegyük sorra, mi jellemzi a korszakalkotó újítást!

Integrált bérszámfejtő szoftver

Az új modul jellemzője, hogy remekül megállja a helyét egymagában, de a legtöbbet akkor lehet kihozni belőle, ha összekapcsoljuk más modulokkal. Ha integrálódik a komplett HRmaster rendszerbe, akkor az egyes folyamatokat össze lehet kötni, a bérszámfejtő program képes a vonatkozó adatbázisokból dolgozni, a megfelelő automatizációknak köszönhetően pedig sokkal hatékonyabb a számfejtés folyamata, a személyügyi adminisztráció.

Bérszámfejtés mélyreható szakismeretek nélkül

A HRmaster legújabb modulját úgy tervezték meg, hogy mélyreható bérszámfejtői ismeretek nélkül is lehessen használni. Nem kell tisztában lenni a béralapok alakulásával, az adókkal stb., csak annyira, hogy az ember értelmezni tudja az eredményeket. A számfejtést a lehető legkisebb emberi beavatkozással el lehet végezni, azután ugyanis, hogy a rendszer megkapta a megfelelő inputokat automatikusan teszi a dolgát. Ez óriási előny, mivel nagyon sok szervezetnél a bérszámfejtési feladatokat olyan emberek végzik el, akik nem igazán értenek ehhez és nem is ez a szakterületük. Ebből adódóan gyakrabban kerülhet hiba a számításokba. A HRmasternél ez nem fordulhat elő, a szoftver ugyanis elvégzi a számításokat helyettünk.

A bérszámfejtő program egységes tudásbázist ad

A bérszámfejtés egy meglehetősen összetett terület. Bár van egy törvényi direktíva, emellett azonban ahány bérszámfejtő, annyi szokás! Ez gyakran okoz zavart és konfliktust a munkatársak között és a végeredmény szempontjából sem előnyös. A modul azonban ezeken felülkerekedik és egy egységes tudásbázist ad, amire minden körülmények között támaszkodni lehet.

Automatizációk a pontosságért és a hatékonyságért

Az automatizációról érdemes még néhány szót ejteni! Ez kulcsfontosságú, amennyiben a bérszámfejtés szoftverrel történik. Ha ugyanis a rendszer automatikusan be tudja szívni a megfelelő adatokat, akkor sokkal gyorsabban végezhetők el a kijelölt folyamatok. Arról nem is beszélve, hogy az automatikus továbbításnak köszönhetően csökken a hiba lehetősége is. Nem fordulhat elő, hogy a manuális adatbevitel miatt egy-egy számot rossz helyre ír be a HR-es vagy éppen figyelmetlenségből félreolvassa a számot. Ezzel pedig rengetek hibát lehet megelőzni.

A bérszámfejtő szoftver követi a törvényi változásokat

Laikusként az ember nem is gondolná, hogy milyen gyakoriak a személyi ügyekkel kapcsolatos változások! Valójában azonban, ami a ma még érvényben van, az egyáltalán nem biztos, hogy néhány hónap múlva is így lesz. A HRmaster új modulja képes követni ezeket a törvényi módosításokat és a bérváltozások kezelése sem okoz számára problémát. Így biztosak lehetünk abban, hogy a számfejtés mindig a legfrissebb szabályozások szerint történik.

Naprakész információk a munkavállalóknak és a HR-nek

A modulnak köszönhetően a munkavállalók, a HR-esek és a vezetők egyaránt követhetik a személyügyi folyamatokat. Ha egy dolgozó például szeretné látni, hogy milyen terheket vontak le a fizetéséből, akkor nem kell e-mailt írnia a HR-esnek, nem kell a régi levelek között kutakodni, egyetlen kattintással megszerezhetők a szükséges információk.

Természetesen a bérszámfejtő program a legtöbb előnnyel a HR-esek számára kecsegtet. Ők ugyanis egyetlen felületen érhetik el az összes fontos információt, amire a munkájuk során szükség lehet.

Felhasználóbarát felület

A HRmaster bérszámfejtés modulja a piacon lévő többi megoldással ellentétben a felhasználót helyezi a középpontba. Felülete és kialakítása flexibilis, modern, intuitíven, könnyen használható, még akár azok számára is, akik a különféle szoftverek használatában nem olyan rutinosak. Logikusan felépített és felhasználóbarát, így első látásra is könnyű kiigazodni a programon.

Biztonságosan a felhőben

A felhő alapú technológia az adatbiztonság szempontjából előnyös választás. A rendszer megfelelően védett és felkészült az esetleges vírusok, támadások elhárítására.

A HRmaster bérszámfejtés modulja új fejezetet nyit a bérszámfejtésben. Ennek oka, hogy egy integrált rendszerbe illeszkedik, felhasználóbarát és mélyreható bérszámfejtői ismeretek nélkül is használható az automatizációknak köszönhetően. A HRmaster modulja folyamatosan fejlődik, a következő lépés, hogy képes legyen prediktív analitikák előállítására is. Ez azt jelenti, hogy a számításoknak köszönhetően a bérszámfejtő program előrejelzéseket tud majd gyártani olyan területeken, mint például a fizetésemelés. Az ilyen jellegű információk hatalmas segítséget nyújthatnak a tervezések során és az üzleti döntések meghozatalában.

Ismerd meg a HRmaster világát és nyiss új távlatokat a bérszámfejtésben!

Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.