Teljesítményértékelés

Javítsa cége stratégiáját a kollégák és a vállalat fejlesztendő pontjainak feltárásával!

Ez a modul hatékonyan segít a teljesítményértékelési feladatok megkönnyítésével – mégpedig áttekinthetően, adminisztrációs terhek nélkül.

Kihívás

A teljesítményértékelés egyre nagyobb létjogosultságot nyer a modern vállalatvezetők és cégek életében – csak az a kérdés, hogy milyen eszközzel történik a kivitelezése. Az ezzel kapcsolatos elvárásoknak a modern, digitális iroda keretein belül kell megfelelni. Ráadásul manapság az egyik legfontosabb feladat, hogy a munkaadó érdekeltté tegye munkavállalóját a folyamatban való aktív részvételre: meg kell mutatnia, hogy mi az a kecsegtető perspektíva, amelyből mindketten sokat profitálhatnak. Mindezt rendszerben, következetesen, mindenki számára transzparens módon kell megvalósítani, hogy a szubjektivitás helyett objektív szempontok kapjanak szerepet a személyügyi, sokszor nagyobb feszültségekkel teli kérdésekben.

Olyan teljesítményértékelési rendszert kell tehát megvalósítani, amely egyértelműen, könnyen érthetően, a számok nyelvén tárja fel a kollégák, csapatok erős és kevésbé erős pontjait, így az egész vállalat működése javítható, hatékonyabbá tehető.

Megoldás

A HRmaster teljesítményértékelési modulja mindazoknak a céloknak megfelel, amelyek e fontos részterület működtetése közben felmerülhetnek.

 • A modul kompakt: keretet ad a teljesítményértékelés folyamatának, automatizált folyamatokkal segíti az egyes részfolyamatok megvalósulását.
 • A modul hatékony: a digitális platformmal egyszerűbben és mélyrehatóbban megvalósíthatók a visszajelzések.
 • A modul csapatépítő jelleggel is rendelkezik: az egyéni és a csapateredményesség összehangolásával szorosabb kapcsolat alakítható ki a vezetők és a beosztottak között.

Előnyök

  • A teljesítményértékelési modul használatával fel tudjuk tárni a gyengeségeket egyéni- és csapatszinten, ez alapján pedig kidolgozható lesz a fejlesztési stratégia.
  • A részletes vezetői visszajelzés beépülhet a cég életébe, és erősítheti a munkatársaira odafigyelő vállalat imázsát.
  • Egyedi értékelőlapok készítésére alkalmas, komplex kompetencia- és célértékelési modell alakítható ki általa.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

teljesítményértékelés

További képzés- és fejlesztés-modulok


További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.

A HRmaster egy olyan moduláris felépítésű szoftver, amely 19 összetevő segítségével támogatja a szervezet munkafolyamatait.

Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.

Evolution Consulting Kft.
 • 3515 Miskolc
  Egyetemváros AFKI, 2.emelet
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HRmaster
Kövess minket:

HRmaster | Süti tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.