Adatkezelési Tájékoztató

Az Evolution Consulting Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló – érvényes jogszabályok (Magyarországon az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezései szerint kezeli.

A www.hrmaster.hu oldalának böngészésével, illetve amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja az Evolution Consulting Kft-hoz, automatikusan hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt cégünk az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.

ADATKÖZLÉS, ADATKEZELÉS, A KEZELT ADATOK KÖRE

A weboldal látogatásakor szerverünk személyes adatnak nem minősülő információkat regisztrál.

A regisztrált információk a következők lehetnek:

IP-cím,

Honlapunk látogatásának időpontja,

Számítógépe operációs rendszerének típusa.

A fenti, személyes adatnak nem minősülő információk elemzése statisztikai célból szükséges vállalatunk számára, továbbá annak érdekében, hogy a fogyasztói igényekhez igazodva, weboldalunkat folyamatosan fejleszteni, látogatóink biztonságát és védelmét pedig növelni tudjuk.

Weboldalunk által kínált bizonyos szolgáltatások (pl.: termékbemutató kérése, információ kérése, hírlevélre történő feliratkozás) igénybevétele személyes adatainak önkéntes megadásával jár.

A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011.évi CXII tv. előírásainak megfelelően történik.

Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges törvényben előírt kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Az Ön által megadott adatokat és információkat az Evolution Consulting Kft. különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:

Tájékoztatás nyújtása legújabb rendezvényeinkről, termékeinkről, szolgáltatásainkról

Tájékoztatás nyújtása akcióinkról

Hírlevelek küldése

A vevői megrendelések kezelése

A vevői reklamációk kezelése

Piackutatás, vásárlói szokások elemzése

Statisztikák összeállítása

A regisztráció során, illetve a más úton (pl. termékbemutató kérése, információ kérése, hírlevélre történő feliratkozás) megadott adatokat cégünk kizárólag a fent megadott célból, és a hatályos jogszabályokban foglaltak szerint kezeli. A megadott adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeljük. Az adatkezelés céljának megszűnésével, valamint az érintett kérésére az adatok haladéktalanul törlésre kerülnek.

Az Evolution Consulting Kft. a személyes adatokat kizárólag a megjelölt célokból használja fel.

AZ ADATTÁROLÁS IDŐTARTAMA

Az Evolution Consulting Kft. számára megadott adatokat cookie esetén 2 év, regisztrációs adatok esetén az érintett törlési jelzéséig, illetve passzív regisztrált esetén az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 1 évig őrizzük meg.

Az adatokat elektronikusan tároljuk.

Az adatok kezelője az Evolution Consulting Kft. (székhely: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. em.)

ADATOK TÖRLÉSE, HELYESBÍTÉSE

Felhasználóink személyes adataik kezeléséről tájékoztatást kérhetnek. Az Evolution Consulting Kft. felhasználói kérésre tájékoztatást ad az általa kezelt felhasználóval kapcsolatos adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhely: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. em.) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

A tájékoztatás az adatkezelő postai címén (székhely: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. em. ) illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető. Felhasználóink kezdeményezhetik személyes adatainak helyesbítését és törlését is a fenti elérhetőségek valamelyikén.

A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő igénybevétele esetén, valamint a felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 8 napon belül kerül sor.

 

Cookie kezelés

Az adatkezelés célja: az Evolution Consulting Kft. a www.hrmaster.hu weboldalon harmadik fél által elhelyezett (pl. Google Analytics) ún. sütiket (cookie-kat) alkalmaz.

Maga a süti (cookie) egy olyan kisméretű, egyszerű adatcsomag, amely információt gyűjt a weboldal látogatóiról.

A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít az Evolution Consulting Kft.-nak mint awww.hrmaster.hu weboldal tulajdonosának, hogy pontosabb képet kaphasson a weboldal látogatóinak tevékenységeiről. Ezen sütik részletes statisztika készítésével segítik az Evolution Consulting Kft.-t a reklámkampányok optimalizálásában.

Fontos, hogy ezek a sütik anélkül készítenek jelentést a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics megmutatja, hogy a látogatók honnan kattintottak a weboldalra, mennyi időt töltenek rajta, és földrajzilag hol találhatóak.

A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics felhasználható arra is, hogy az Evolution Consulting Kft. relevánsabb hirdetéseket jelenítsen meg a Google-szolgáltatásokban (például a Google Keresésben) és szerte az interneten, valamint hogy mérje a Google Analytics által megjelenített hirdetésekhez kapcsolódó interakciókat.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Honlap: https://www.naih.huTájékoztatjuk, hogy az Evolution Consulting Kft. (székhely: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. em.) weboldalának (www.evolution-consulting.hu) látogatása során fenti tájékoztatást tudomásul veszi, az adatkezeléshez hozzájárul.Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-57145/2012

Ügyfeleink mondták

  • Az átlátható jelölt adatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás folyamatát. Most már egyetlen kattintással láthatóvá, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzás-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.

    N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
  • A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy benne minden nyomon követhető és visszakereshető. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet vesznek le a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom!

    | Nemzetközi energetikai cég
  • Az Evolution Consulting-gal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban „management report” célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Ez egy ilyen méretű cégcsoport esetében ez a szolgáltatási színvonal nélkülözhetetlen.

    T. Zsófia | Euromedic
  • Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól, egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítmény-értékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is!

    E. Eszter | Bekomold Kft.
  • Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezen elvárásokat minden tekintetben teljesíti. Felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 munkavállaló munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.

    V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
  • Időt és energiát nyertünk a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrástervezés és a szabadságok nyomon követése. Emellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR kontrolling és fluktuáció témában.

    Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
  • A HRmaster egyszerű, átlátható, és funkcionalitását tekintve könnyen adaptálható volt a saját folyamatainkba. Azért ajánlom a szoftvert, mert személyre szabható, rugalmas a hozzáállás a fejlesztői csapat részéről, továbbá egy magyar fejlesztésről beszélünk, ami elérhető közelségbe hozza a létrehozóit, akik nyitottak az új ötletek megvalósítására.

    V. Albert | HSA Kft.

    Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?

    Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein jelentkezik Önnél.

    Evolution Consulting Kft.

    • 3515 Miskolc
      Egyetemváros AFKI, 2.emelet
    • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    HRmaster
    Kövess minket:

    HRmaster | Süti tájékoztató

    A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.