Skip to main content

Nyilatkoztatás

Intézze nyilatkoztatási folyamatait elektronikusan!

A szervezetek életében számos olyan alkalom van, amely során a jelöltekkel vagy munkavállalókkal írásos nyilatkozatot szükséges kitöltetni. Ez többnyire papíralapon és hosszas szervezéssel történik, emellett rengeteg időráfordítással jár együtt. A HRmaster Nyilatkoztatás modulja lehetővé teszi, hogy mindez elektronikusan és villámgyorsan történhessen. A folyamat végig monitorozható, így egész idő alatt ellenőrizhetjük, hogy megfelelően halad-e a művelet.

Kihívás

A villámgyors, követhető és átlátható nyilatkoztatási rendszer hiányában a folyamat hosszas, rengeteg időráfordítással jár.

Megoldás

  • Egyszerű: a nyilatkozatszerkesztő lehetőséget ad minden lehetséges nyilatkozattípus összeállítására
  • Átlátható: beépített riportokban kérdezhető le a nyilatkozatok kitöltési állapota és az egyes pontok válaszai
  • Profi: több nyilatkozatból álló csomagok is összeállíthatók, a nyilatkozattevők a főoldalon elhelyezett widgeten és a saját profiljukon is elérhetik azokat, téves nyilatkozattétel esetén pedig visszanyitást kérhet a nyilatkozó
  • Biztonságos: e-mailes figyelmeztető üzenetek támogatják a folyamatot, hogy minden szereplő informálva legyen
  • Rugalmas: tömegesen kezelhető nyilatkoztatás, nagy létszám esetén is hatékonyan, egyszeri és ismétlődő nyilatkoztatási projektek is összeállíthatók
  • Automata: név szerint is kijelölhetők a nyilatkozók, de a rendszer automatikusan is hozzá tudja adni folyamatosan az új nyilatkozókat a projekthez a megadott paraméterek alapján (pl. új belépő, új munkakör, a kiválasztási folyamat bizonyos körére kerülés stb.)
  • Hatékony: jelöltek és munkavállalók számára is küldhető nyilatkozatok

Előnyök

  • Egyetlen digitális rendszerben kezelhető a korábban papíron és Excelben lévő nyilvántartás.
  • Kevesebb időt kell töltenie szervezéssel járó feladatokkal, egy kattintással kiküldhető elektronikusan.
  • Egyszerre kezelheti a jelöltek és a munkavállalók nyilatkoztatását.
  • A folyamat végig monitorozható, így garantáltan megfelelően halad.
  • Vezetőként sokkal hatékonyabban átláthatja a folyamatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

nyilatkoztatás modul

További személyügyi adminisztráció-modulok


Cafetéria

cafetária

Praktikus kiválasztás, a dolgozók és HR számára is átlátható folyamat.

Cafetéria

Praktikus kiválasztás, a dolgozók és HR számára is átlátható folyamat.

Projektmendzsment

Projektmendzsment

Jól követhető projektmunkák és önkiszolgáló timesheet rögzítés.

Projektmenedzsment

Jól követhető projektmunkák és önkiszolgáló timesheet rögzítés.

Dokumentummenedzsment

Dokumentummenedzsment

Elektronikus tárolás, archiválás és rendszerezés könnyedén.

Dokumentummenedzsment

Elektronikus tárolás, archiválás és rendszerezés könnyedén.

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Ügyfeleink mondták
  • HRmaster
    „Az átlátható jelöltadatbázis és a könnyen kezelhető felület nagyban leegyszerűsítette a toborzás menetét. Most már egyetlen kattintással látható, hogy hol tartunk a folyamatban. Mióta a HRmastert használjuk, könnyebben tudjuk követni a toborzást-kiválasztást az egész cégcsoportnál, valamint a részletes szűrők segítségével a korábban érdeklődő jelöltek közül is könnyedén tudunk válogatni.”

    N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.
  • HR szoftver
    „A HRmaster saját igényeinknek és elvárásainknak megfelelő, innovatív program, egy igazán rugalmasan fejleszthető rendszer. Nagy segítség, hogy minden nyomon követhető és visszakereshető benne. A felület felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Az önkiszolgáló megoldások rengeteg terhet levesznek a HR-esek válláról, így több idejük jut más, stratégiailag fontos feladatokra. Csak ajánlani tudom.”

    | Nemzetközi energetikai cég
  • Teljesítményértékelés.
    „Az Evolution Consultinggal 2017 áprilisa óta dolgozunk együtt, azóta a központi Adatközpont modul mellett a TÉR modul bevezetése előtt állunk. Mivel 14 cégből álló országos cégcsoportunkban »management report« célokra használjuk a szoftvert, szinte teljesen személyre kellett szabni. Ebben az Evolutiontől minden támogatást megkaptunk. Egy ekkora méretű cégcsoport esetében nélkülözhetetlen ez a szolgáltatási színvonal.”

    T. Zsófia | Euromedic
  • HR-megoldások egyetlen szoftverrel
    „Nagyon pozitívak a tapasztalataink, mert célorientáltan és gyorsan dolgoztok, miközben jól és egyértelműen kommunikáltok, így könnyen megértjük egymást. Profi megoldásokkal segítitek a fejlődésünket a HR és a gyártás területén egyaránt, legyen szó teljesítményértékelési rendszer bevezetéséről, képzések szervezéséről vagy szoftverfejlesztésről. Örömmel dolgozunk veletek a továbbiakban is.”

    E. Eszter | Bekomold Kft.
  • Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás-szoftverek terén innovatív megoldásokkal lépjen piacra
    „Olyan terméket kerestünk, amely személyre szabható és bővíthető, valamint az alapvető munkajogi elvárásoknak megfelel. A HRmaster ezeket az igényeket minden tekintetben kielégíti. A felhasználóbarát rendszer, a különböző szerepkörök és jogosultságok 3000 dolgozó munkáját teszik egyszerűbbé és átláthatóbbá, az innovatív megoldások pedig elősegítik a szoftver folyamatos megújulását.”

    V. Viktória | Budapest Bank Zrt.
  •  HRmaster szoftver fejlesztése során a hatékonyság és a rugalmasság mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb alkalmazást hozzuk létre.
    „Időt és energiát takarítottunk meg a rendszer bevezetésével: jelentősen gyorsabb és könnyebb lett az adminisztráció, a munkaügyi papírok elkészítése, a bér- és erőforrás-tervezés, továbbá a szabadságok nyomon követése. Ezek mellett a riportoló modulnak köszönhetően búcsút inthettünk a korábbi Excel-tábláknak, és pár kattintással hasznos, megbízható adatokhoz jutunk például a HR-kontrolling és a fluktuáció témáját illetően.”

    Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.
    Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
    Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.