Skip to main content

Bérszámfejtés

Külső szolgáltató helyett használjon saját bérszámfejtő rendszert!

A bérszámfejtés minden cég életében sok adminisztrációval, sokszor súlyos költséggel járó folyamat. Ezt a kötelező feladatot azonban gördülékenyebbé teheti a HRmaster AI-technológiára épülő szoftveres megoldásával, amely innovatív megközelítésének köszönhetően új fejezet nyílik a számfejtésben.

Kihívás

A bérszámfejtés megfelelő eszköz és tudás nélkül embert próbáló a feladat. Sőt mi több, rengeteg kockázatot is rejt magában. Szükség van egy rendszerre, amelybe akár manuális rögzítés nélkül, automatizáltan bekerülhetnek a dolgozók munkaidőire vonatkozó adatai, csökkentve az adminisztrációs terheket és a hibázás lehetőségét.

Megoldás

A megoldás a HRmaster Bérszámfejtés modulja, amely tökéletesen képes együttműködni a szoftver többi moduljával, aminek köszönhetően, a mesterséges intelligencia megoldásaira támaszkodva erős és stabil automatizációkat lehet felépíteni.

  • Egyszerű: integrált személyügyi megoldás, amely összekapcsolja a munkaidő-kezelést és a bérszámfejtést
  • Automatikus: a rendszer emberi beavatkozás nélkül, pontosan nyomon követi a jogszabályváltozásokat, elkészíti a munkavállalói ki- és bejelentéseket, valamint nyilatkozatokat
  • Flexibilis: egyénileg beállítható, paraméterezhető, például a bérelemekkel és a levonási jogcímekkel
  • Önkiszolgáló: a bérlapok minden hónapban elektronikusan elküldhetők az alkalmazottak számára
  • Felhasználóbarát: a felhasználók számára olyan felületet kínál, amely intuitívan használható, logikusan felépített, könnyű rajta kiigazodni, emellett dizájn tekintetében pedig modern és letisztult.

Előnyök

  • Időt és energiát takaríthat meg.
  • Minimalizálható a hibázás, elírás eshetősége.
  • Az adatszolgáltatás megbízható, rendszerszintű alkalmazásának köszönhetően további konfliktusok szüntethetők meg.
  • A modul új távlatokat nyit a vállalatok számára: a számfejtés feladatai többé már nem lesznek hosszadalmasak és rettentően költségesek. A korábbi gyakorlatok helyét a hatékonyság veszi át.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Bérszámfejtés

További HRmaster-modulok


A HRmaster egy integrált szoftverrendszer, amely lehetőséget biztosít a szervezet human erőforrásait érintő összes terület irányítására.
Szeretne megismerkedni a HRmaster szoftverrel?
Vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk az alábbi űrlapon megadott elérhetőségein keresi fel önt.